Tid til selvforkælelse

Vi kender det vidst alle sammen: vækkeuret ringer som sædvanligt alt for tidligt. Man står op og får sig selv trukket ud på badeværelset. Ved et tilfælde får man øje på noget ud af øjenkrogen. Hvis man ikke var vågen i forvejen bliver man det nu: Foran dig i spejlet bliver dine øjne mødt af det der først ligner noget der er opstået fra de døde. Du kan dog hurtigt mane til ro. Sådan noget findes ikke. Men straks bliver den førnævnte frygt hurtigt erstattet af en anden og mere barsk virkelighed: Det er sådan jeg ser ud i min mest naturlige form! Sådan havde jeg det da jeg stod op i sidste uge og jeg tænkte at nu skulle det være nok. Misforstå mig ikke. Naturlig skønhed er det smukkeste der findes. Meeeen man kan vel godt være lidt god ved sig selv engang imellem. Måske min kæreste, Mark, også ville påskønne at jeg gjorde lidt ud af mig selv, selvom han hårdnakket påstår at han synes jeg er smuk uanset hvad. Jeg mistænker ham for at lange en hvid løgn eller to ud i ny og næ af samme årsag.
Uanset hvad var det tid til én gang for alle at give min krop en opfriskning, og en hurtig søgning på nettet ledte mig til kosmetologen By Mirja i bjerringbro. Min umiddelbare tanke var at hun så enorm professionel ud og priserne passede godt til mit budget. Jeg gik all in og valgte den helt store antistress behandling. Ingen grund til at gøre noget halvt, og hvis der var noget jeg ikke var da jeg gik derfra ja så var det stresset. Det var et enormt afslappende og professionelt forløb jeg fik af Mirja og det er bestemt ikke sidste gang jeg ringer til hende når spejlbilledet atter bliver lidt for virkeligt. Desuden var Mark også i et vældigt humør da han kom hjem og så sin ”nye” kæreste den dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.