Spændende læsning om lokale virksomheder

Det behøver ikke altid at være de helt store virksomheder der er spændende at læse om. Nogle gange findes de små finurlige historier i de små. Man skal støtte det lokale og følge med i hvad der rør sig hos de mange firmaer derude. På den måde kan man holde sig opdateret. Men hvis man nu ikke lige får fanget de regionale nyheder, kan det jo være meget rart at læse om dem et andet sted.

Jeg havde forleden behov for at læse lidt om et firma hvor jeg kender en der arbejder. Det var her jeg faldt over firmaopslagstavlen.dk. Selvom jeg blot skulle finde noget information om en historie fra det firma hvor jeg kendte en, endte jeg alligevel med at sidde og læse om de mange spændende artikler der også lå på siden. Jeg kendte ikke til sidens eksistens men det er jeg glad for at jeg gør nu.

Der er rigtig mange sider med indhold om firmaer men jeg synes firmaopslagstavlen var fed og enkel. bedst af alt var artiklerne spændende og velskrevne. Jeg kunne blandt andet læse om et rådgivningsfirma som jeg helt sikkert selv vil overveje at bruge hvis jeg får brug for det. Jeg læste også om en ny lokal tømrer i mit område. Det er fedt at vide, for jeg går op i at støtte lokalt, og skal da også tjekke den nye tømrer ud så snart jeg selv får brug for at får fikset noget i mit hus. Jeg skal være ærlig at sige at jeg ikke er den store handywoman så det er meget rart at vide at hjælpen ikke er længere væk.

Jeg har siden jeg første gang stødte på firmaopslagstavlen.dk, tjekket den ud et par gange om ugen og der kommer ofte nyt indhold. De fleste gange finder jeg det meget interessant, også selvom det måske ikke lige vedrører mig. Det er korte og præcise artikler, som man let kan læse til morgenkaffen. Jeg vil helt klart forsætte med at bruge firmaopslagstavlen.dk. På den måde kan jeg også bedre være med i snakken til selskaber, når der bliver talt om lokale virksomheder.

Jeg håber i får lige så meget ud af siden som jeg har gjort. Det var i hvert fald lige dagens tip og en klar anbefaling fra mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.