NH Pavillon bålhytter

Så er det endelig ved at være! Kæresten og jeg er nu tæt på at købe en grund til at bygge vores drømmehus! Jeg er simpelthen så spændt at jeg er ved at falde om, og er allerede begyndt at planlægge alting til mindste detalje. Huset skal være i to etager, med sydvendt terrasse og solceller integreret i taget. Vi skal have en lille fin bålhytte ude i vores have, hvor vi kan tilbringe de sene og lune sommeraftner. Det lyder måske lidt pladderromantisk, men Det var noget vi begge to var enige om, at vi skulle have. Kæresten for lov at få sit lille værksted i garagen, men så har jeg til gengæld fået ham til at accepterer min indretning af den store stue, hvilket han da nok skal komme til at fortryde, om jeg kender ham ret. Jeg har allerede forelsket mig i den her fantastiske Karlsvognen lysestage som jeg fandt på en hjemmeside. Kæresten synes allerede at brokke sig lidt over de mange nipsting jeg vil have derinde, da han mener det kommer til at se for fyldt ud, men jeg holder altså fast i, at en rigtig stue skal være fyldt med nips, som kan fortælle noget om dem der bor der.
Jeg vil have at selv hvis en vildt fremmed person kom ind i mit hjem, ville de kunne se hvilket slags menneske jeg er, ud fra den måde jeg bor på. For hvis man ikke skal efterlade et personligt aftryk der hvor man bor, ja hvor skal man så? Faktisk kunne det være lidt sjovt at lade det ske i virkeligheden, og så se om jeg rent faktisk bor så personligt som jeg selv synes. Der er jo ganske vidst lidt mange ting fra det hellige Mekka for masseproduktion: Ikea. Selvfølgelig, hvis det var nogle eksperter, som i det der TV-program kender du typen, ville det nok ikke være den store vanskelighed for dem at se hvilken slags person jeg var.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.