Fysioterapi i Viborg

Min kærestes, Mark, far er ejendomsmægler. Han har arbejdet hos en ejendomsmægler i Viborg i snart 20 år nu. Han sælger så meget forskelligt helt fra, landejendomme, sommerhuse og villaer, til rækkehuse, ejerlejligheder og andelsboliger. Og han er vidst meget dygtig til det. Han er vidst blevet partner i det ejendomsmæglerforetagende de har kørende deromme.

 

Her for nylig har han snakket en del Mark over telefonen. Han snakker vidst meget om byggegrunde Viborg da der er meget rift om sådan nogle. I den seneste tid er folk begyndt at ville flytte til Viborg i særlig høj grad. Måske er det som følge af en større satsning på promovering af Viborg og Viborgområdet fra kommunens og erhvervslivets side.

 

Jeg overhørte dem også tale om sportsskader og fysioterapi. Marks far har tilsyneladende døjet med dårligt knæ i mange år, og på det seneste har han set sig sur på sin egen fysioterapeut i Viborg. Og netop derfor ville han høre om Marks erfaringer med fysioterapi Viborg, da han ikke ville have noget imod at køre dertil, hvis han var glad for behandlingen.

 

De beslutter sig også for at vi snart skal ud at spise igen, idet at de syntes at det er lang tid siden vi sidst har været ude at spise. Men de kan ikke helt blive enige om hvor de syntes vi skal hen.

 

Jeg håber de snart bliver enige, men de er begge nogle stædige mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.