Få dit firmas gode historie ud

Jeg sad inde, her for leden, med at stor nyhed, synes jeg, i min lille virksomhed, som er denne blog. Her tænkte jeg, hvordan for jeg bedste muligt formidlet denne fede ting ud til så mange som muligt Det var her jeg henvendte mig til det nye nyhedsmedie SMVnyt.dk. De bringer de nyheder fra firma, som de finder interessante og så formidler professionelle skribenter indholdet, og dygtige grafikere løfter det visuelle niveau op på et højere plan, som giver et godt og flot helhedsbillede, der vil give din virksomhed i netop det udtryk du ønsker.

Det jeg gjorde, var bare at kontakte SMVnyt.dk, og fortalte dem min historie, som jeg gerne vil ud med til omverdenen. Så tog de denne historie ind, og overvejede om det havde den rettet nyheds niveau til de synes, at den var værd at lave et firmabesøg og udvikle en god og professionel artikel om dig.

Hvis de accepterer din historie, foregår deres arbejdsprocedure ved, at man i sin virksomhed, får besøg af en skribent fra SMVnyt.dk sammen med en af deres gode grafikker. Så tager du dem med rundt på din virksomhed og fortæller din historie, så stiller skribenten nogle relevante og skarpe spørgsmål, samtidig med at grafikeren tager billede og forhører sig om virksomhedens ønskede udtryk, så det kommer rigtigt ud i deres nyhedsmedie. Når de så er færdige med besøget, bliver der udarbejdet en artikel som blive lagt op på deres hjemmeside.

Hvis du også ønsker besøg af SMVnyt.dk, fordi din virksomhed har en interessant som den gerne vil ud med, så kan du besøget nyhedsmediet på www.SMVnyt.dk/skal-vi-ogsaa-besoege-dig , og der har de en god guide til, hvad indhold de søger, og hvordan du kommer med næste gang nogle af deres dygtige folk tager ud og besøger en virksomhed.

Det er i hvert fald en oplevelse jeg kan anbefale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.